Baisios prognozės pradeda pildytis, artėja tiesiog baisūs laikai: Putino „specialioji operacija“ virsta itin žiauriu pilietiniu karu Rusijoje  (3)

Opozicionierius Michailas Chodorkovskis mano, kad karas Ukrainoje jau virsta pilietiniu karu Rusijos Federacijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rostove kariškis nušovė taksi vairuotoją, kuris prisipažino remiantis Ukrainą. Likus dviem dienoms iki šio incidento, dėl tos pačios priežasties, Rostovo srityje buvo mirtinai sumuštas baikeris. Opozicionierius Michailas Chodorkovskis mano, kad karas Ukrainoje Rusijos Federacijoje turėtų virsti pilietiniu: „Juk tai tiesa: koks skirtumas, kur žūsta civiliai: Rostove ar Charkive?

 

 

 

 

Komentaruose vartotojai rašo, kad tikėjosi tokios įvykių raidos. Konfliktai dėl karo Ukrainoje kyla ne tik tarp artimų draugų, bet ir šeimose. Neretai rusai bijo diskutuoti šia tema namuose, ką jau kalbėti apie savo nuomonę gatvėje ar viešoje vietoje.

Taip pat daugelis pradėjo suprasti, kas laukia Rusijos, kai „specialiojoje operacijoje“ dalyvavę „gynėjai“ pradeda masiškai grįžti namo: „Apskritai visur liesis kraujas. O gal manote, kad įprotis žudyti, plėšti ir prievartauti staiga išnyks?“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(2)
(147)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)