Aršūs Putinistai skelbia juodąją erą Rusijai: „gruodis bus toks sunkus, kad daugelis tiesiog drebės, po to bus dar baisiau“  ()

Jau šį gruodį Rusijos laukia sunkus laikotarpis, kuris tęsis mažiausiai kelerius metus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią prognozę savo „Facebook“ tinklaraštyje pateikė Kremliaus propagandistas ir aršus Putino šalininkas Aleksandras Gornyj. Jis teigė, kad turi pakankamai atsargų, kad galėtų išgyventi kelis ateinančius metus.

Jis tikisi, kad padėtis Rusijoje bus labai sudėtinga. Jo nuomone, šis laikotarpis prasidės jau šį mėnesį.

„Stebint politines ir ekonomines tendencijas šalyje, net nereikia sakyti, kas nutiks, svarbiausias klausimas yra „kada?“ Asmeniškai aš artimiausius kelerius metus stengsiuosi išsiversti pats, gyventi iš savo atsargų... batų ir drabužių... Gruodis bus toks sunkus, kad daugelis tiesiog drebės... Naujieji metai jau beveik prasidėjo, o „Vieningosios Rusijos“ dovana – vidutiniškai 10 proc. padidinti komunalinių paslaugų tarifai – yra geriausia iš to, kas laukia“, – rašė propagandistas.

Jis taip pat kalbėjo apie masinį rusų išvykimą iš šalies. Jo žodžiais tariant, šį pabėgimą lėmė ne mobilizacija, o siaubinga ateitis, kurią valdžia paruošė šaliai.

 

„Jau prasidėjo trečioji emigracijos iš Rusijos banga. Pirmoji buvo vasario 24 d., antroji – rugsėjo 21 d., kai išvyko šimtai tūkstančių, daugiausia jaunų žmonių. Trečioji banga yra ne emocinė, o gerai apgalvota. Jie parduoda savo butus, automobilius, vasarnamius, nors dabar tai nepelninga, viską paverčia universaliu turtu ir pamažu išvyksta“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(135)
(3)
(132)

Komentarai ()