[Žinios trumpai] Garsus incidentas: Kryme suimtas Kadyrovo sūnėnas - skelbiama, kas įvyko  ()

„Land Cruiser“ pirkimas baigėsi areštinėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotame Simferopolyje buvo sulaikytas Kadyrovo sūnėnas Chasanas Ibragimovas, paskirtas „sargybiniu“ Chersono ir Zaporižios srityse. Kartu su juo buvo sulaikyti keturi saugumo pareigūnai iš Čečėnijos.

Kaip rašo „Telegram“ kanalas „Baza“, jie įtariami, sumušę vaikiną restorane – jis stojo ginti savo merginą, kurią vienas „kadyroviečių“ sugriebė už sėdmenų.

Keturi „Achmat“ būrio leitenantai ir vienas vado pavaduotojas atvyko į Simferopolį, kad nusipirktų juodą „Land Cruiser“. Vakare jie nusprendė atsipalaiduoti „Monroe“ klube. Vienas iš čečėnų leido sau grubiai paleisti rankas – sugriebė nepažįstamą merginą už sėdmenų. Jos vaikinas tai matė ir užstojo.

Vyrai vaikiną ištempė į gatvę ir ten tiesiog pradėjo mušti. Liudininkų teigimu, įstaigos apsauga kovotojams netrukdė. Nukentėjo ir mergina – ji bandė nutraukti muštynes, tačiau nesėkmingai.

 

Nuraminti vyrus pavyko tik vietos policijos pareigūnams, bet ne iš karto – vienas čečėnas sulaikymo metu spyrė policininkui, jiems teko panaudoti dujų balionėlį. Pokalbio su tyrėjais metu įtariamieji viską neigė, tačiau visus jų veiksmus užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(2)
(112)

Komentarai ()