Rusijoje visiška beprotybė! Reikalauja išžudyti visus rusus, kurie Naujus metus šventė „neteisingai“  ()

„Rusiškojo pasaulio“ ideologas Duginas paragino įvykdyti egzekuciją rusams už „neteisingą“ Naujųjų metų šventimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindiniu „rusiškojo pasaulio“ ideologu laikomas Aleksandras Duginas ragino įvykdyti mirties bausmę rusams, kurie nepalaiko karo prieš Ukrainą.

Jis mano, kad visi rusai Naujųjų metų proga turėtų klausytis išskirtinai sovietinių karinių dainų apie Antrąjį pasaulinį karą ir skelbti tostus už Rusijos Federacijos pergalę mirtiname mūšyje su „Antikristo civilizacijai“.

Pastebėtina, kad, kalbėdamas apie Rusijos karius, jis paminėjo, kad jie yra gyvi „kol kas“, tai yra, Duginas jau iš anksto palaidojo Ukrainos žemėje kariaujančius rusų užpuolikus.

„Tegul šie Naujieji metai būna pergalingi. Tiems, kurie Naujuosius metus švęs kaip anksčiau, kaip visada, kitais metais turės būti įvykdyta mirties bausmė“, – rašė Duginas.

 

Pažymėtina, kad Duginas neseniai paskelbė įrašą, kuriame užsiminė apie galimą Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino mirties bausmę už tai, kad jis neatnešė pergalės kare. Tačiau „rusiškojo pasaulio“ ideologas jį labai greitai pašalino. Matyt, jam buvo pasakyta, kad grasinimai Putinui turės baisių pasekmių jam.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(41)
(-25)

Komentarai ()