[Žinios trumpai] Sankt Peterburge pro langą paslaptingai iššoko Rusijos gynybos ministerijos viršininkė  ()

Sankt Peterburge po gyvenamojo namo langais aptiktas Rusijos Federacijos Vakarų karinės apygardos Finansinės paramos skyriaus viršininkės Marinos Jankinos kūnas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Leidinio „Fontanka" teigimu, 58 metų pareigūnės kūnas buvo rastas po Zamšinos gatvėje esančio daugiaaukščio namo langais. Pirminiais duomenimis, moteris šiame name gyveno. Viena iš įvykių versijų – savižudybė.

„Telegram" kanalas „MashMoika" patikslina, kad M. Jankinos kūnas buvo rastas prieš dieną. 16 aukšto bendrame balkone taip pat rasti mirusios daiktai ir dokumentai.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5916 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Rusijos žiniasklaida neįvardija priežasčių ir motyvų, galėjusių paskatinti pareigūnę nusižudyti, tačiau pažymima, kad praėjusią savaitę Rusijos gynybos ministerija atsidūrė skandalo, susijusio su naujos įrangos Rusijos kariams kontraktu, epicentre. Uniformų siuvimui buvo pasirinktas eksperimentinio projektavimo biuras „Gardarika" - įmonė, priklausanti Federalinės nuosavybės valdymo agentūros vadovo pavaduotojo sūnui, 22 metų Artemui Stepanenko.

 

Kaip pranešė RBC, gynybos departamentas įslaptino sutarties kainą. Prieš prisijungdama prie Vakarų karinės apygardos, M. Jankina ėjo pareigas Rusijos Federacijos federalinėje mokesčių tarnyboje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(0)
(28)

Komentarai ()