„Ar jis siunčia Morzės kodą?“ – naujas video apie keistus Putino kojų judesius renka milijonines peržiūras  (2)

Po kelis mėnesius trukusių spėlionių apie Putino sveikatos būklę internete ažiotažą sukėlė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotos nerimstančios Vladimiro Putino kojos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putino ir jo kolegos iš Baltarusijos Aleksandro Lukašenkos susitikimo video matoma, kad Rusijos lyderis nuolat judina kojas ir pėdas, sukeldamas reakciją nuo pasityčiojimo iki medicininės diagnozės.

„Ar tai Morzės abėcėlė?“ – parašė Ukrainos patarėjas vidaus reikalais Antonas Geraščenka „Twitter“ šalia besimakaluojančių pėdų klipo, kuris buvo peržiūrėtas daugiau nei 5 mln. kartų.

„Twitter“ vartotojas Luisas da Cruzas taip pat šaipėsi iš judesių, tviteryje skelbdamas, kad Putinas bando išsiųsti žinutę, kad „vaikinai, man patinka šokti amerikietišką rokenrolą!“.

Tačiau pasirodė ir daugiau diagnostinių judesių vertinimų, pavyzdžiui, iš naujienų leidinio „Visegrad“, kuris prie vaizdo įrašo tviteryje paskelbė, kad „atrodo, kad kažkas negerai“.

 

„Twitter“ vartotojas Tendaras, turintis 140 000 sekėjų ir dažnai besidalijantis naujienomis apie Ukrainą ir Rusiją „Twitter“ paskelbė, kad Putinas turi „nuolatinių problemų suvaldyti kojas ir rankas“. „Šis žmogus serga medicinine liga. Pralaimėtas Rusijos karas tikrai paspartins blogėjančią jo būklę“.

Teigiama, kad Putinas galimai serga Parkinsono liga, kuri gali sukelti distoniją arba raumenų pakrypimą, spazmus ar mėšlungį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(1)
(28)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: