[ŽT] V. Putinas ruošiasi naujam terapijos kursui: kas žinoma?  (4)

Jau šios savaitės pabaigoje V. Putinas visą savo laiką planuoja skirti sveikatos, kuria, kaip žinia, diktatorius pasigirti negali, priežiūrai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Net per JAV prezidento J. Bideno vizitą Kyjive buvo rašyta, kad V. Putino sveikata labai pablogėjo. Dabar „Telegram“ kanalas „Generall SVR“, tariamai turintis šaltinių pačiame Kremliuje, teigia, kad vakar vakare V. Putino sveikata vėl pablogėjo, jis atsisakė valgyti dėl stipraus pykinimo ir galvos skausmo.

„Pas prezidentą buvo iškviesti budintys medikai, kurie, apie pusvalandį pabuvę pas V. Putiną, išvyko, palikę jį ilsėtis. Jau sakėme, kad nuo kovo 5 d. šalies vadovo laukia privalomas terapijos kursas. Ir šiuo atžvilgiu prezidento spaudos sekretoriaus Dmitrijaus Peskovo bravūra yra nesuprantama, neva dėl viso kovo mėnesio užimto ​​V. Putino grafiko.

D. Peskovas, žinoma, ne iki galo, bet vis tiek žino apie esamas prezidento sveikatos problemas ir artėjantį terapijos kursą, per kurį V. Putinas toli gražu nėra pačios geriausios būklės. O diktatoriaus galimybės artimiausiu metu bus stipriai apribotos“, – rašo kanalas.

 

Kokia terapija V. Putinui bus pasiūlyta šį kartą, nepranešama. Prezidentas serga virškinamojo trakto vėžiu. Tokia diagnozė jau ne kartą nuskambėjo spaudoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(1)
(24)

Komentarai (4)