„Ar galiu atsakyti į tai prancūziškai? Man į tai nusi@#$%“. Neįtikėtina, garsus sovietų aktorius atsisakė Rusijos  ()

„Tegul jie gyvena tuo grožiu, kurį mes jiems palikome.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sovietų aktorius iš Latvijos Ivaras Kalninšas išsižadėjo Rusijos ir pasakė, kad šią šalį amžiams išmetė iš savo atminties. Menininkas sakė, kad rusus laiko imperialistais.

Kalninšas kritikavo šalies agresorės vyriausybę. Aktorius prisipažino, kad anksčiau vaidino Rusijos Federacijos filmuose, tačiau dabar to nedarys.

„Taip, aš daug vaidinau sovietiniuose ir rusiškuose filmuose. Bet dabar tai išmečiau iš atminties ir pamiršau. Tegul jie (rusai - UNIAN) gyvena tuo grožiu, kurį mes jiems palikome“, - sakė Kalninšas komentare Rusijos „Telegram“ kanalui „Abzac“.

Aktorius galutinai nutraukė visus santykius su Rusijos Federacija. Kalninšas nebijo patekti į juodąjį sąrašą. Paklaustas, kaip reaguotų į tai, kad Rusijos Federacijoje gali būti pripažintas „uždraustuoju“ veikėju, jis atsakė:

„Ar galiu atsakyti į tai prancūziškai? Man į tai nusi****. Yra kitas pasaulis, kuris mane domina labiau. Ir visos šios imperinės rusų manieros XXI amžiuje yra juokingos. Dabartinis Rusijos režimas grius kaip kortų namelis, kaip kadaise Sovietų Sąjunga“.

 

Kalninšas neslepia, kad jis yra prieš V. Putino agresiją. Jis nenori turėti nieko bendra su Rusijos Federacija.

Šalies agresorės žiniasklaidoje jau pasipylė įžeidinėjimai.

Jie rašo, kad aktorius pasigavo „Brylskos virusą“, kuris neseniai rusus pavadino „prakeiktais žmonėmis“. Be to, Rusijos žiniasklaida teigia, kad atlikėjas „spjovė į veidą“ savo gerbėjams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(184)
(0)
(184)

Komentarai ()