[ŽT] „Dar šiek tiek, ir prisikalbės“: į Lukašenkos žinutę emocingai sureagavo Girkinas  ()

Putinas ir Lukašenka gyvena savo pačių sugalvotame pasaulyje, kuriame: „Viskas taip gerai, kad bus dar geriau“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos teroristas Igoris Girkinas (Strelkovas) emocingai sureagavo į Baltarusijos lyderio Aleksandro Lukašenkos metinį pranešimą tautai ir parlamentui, pareikšdamas, kad jis yra visiškai „neadekvatus“.

Savo „Telegram“ kanale Girkinas kritikavo Lukašenką už raginimą sudaryti „paliaubas be sąlygų“ ir teigė, kad netrukus jo retorika gali pasikeisti į: „Jokios taikos, jokio karo, armiją - išformuoti!“.

Girkinas išjuokė bendrus Rusijos lyderio Vladimiro Putino ir A. Lukašenkos bandymus Ukrainos fronte, pažymėdamas, kad pastarąjį jau apėmė „lengva panika“.

„Neabejoju, kad šį narcizišką keksą dabar apėmusi „lengva (lengva?) panika“ – juk užtenka net jo viščiuko smegenų, kad suvoktų visą Rusijos Federaciją ir Baltarusiją apimančios karinės ir ekonominės krizės gylį“, – rašė teroristas.

 

Jis taip pat teigė, remdamasis savo kariniais šaltiniais, kad okupantų reikalai Rusijos ir Ukrainos fronte yra labai blogi.

Šiame kontekste Girkinas pažymėjo, kad Putinas ir Lukašenka gyvena savo pačių sugalvotame pasaulyje, kuriame: „Viskas taip gerai, kad bus dar geriau“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(0)
(47)

Komentarai ()