[ŽT] Baltarusijos opozicija skelbia šokiruojančią žinią. „Po susitikimo su Putinu, Lukašenko būklė – kritinė“ (Foto)  (1)

A. Lukašenko buvo skubiai išvežtas į Maskvos centrinę klinikinę ligoninę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-28 [ŽT] Baltarusijos opozicija skelbia šokiruojančią žinią. „Po susitikimo su Putinu, Lukašenko būklė – kritinė“ (Foto)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos prezidentu pasiskelbęs Aliaksandras Lukašenko po susitikimo su Rusijos diktatoriumi Vladimiru Putinu paguldytas į ligoninę kritinės būklės. Tai pareiškė Baltarusijos opozicionierius Valerijus Cepkalo.

„Pagal mūsų turimą informaciją, kuri reikalauja papildomo patvirtinimo, po susitikimo su V. Putinu, vykusio už uždarų durų,  A. Lukašenko buvo skubiai išvežtas į Maskvos centrinę klinikinę ligoninę, kurioje šiuo metu ir yra. Sugrąžinti jį iš būklės, kurią gydytojai įvertino kaip kritinę, buvo išsiųsti geriausi specialistai. Buvo atliktas kraujo perpylimas, o Lukašenko būklė netransportabili. Organizuotų Baltarusios diktatoriaus gelbėjimo priemonių tikslas buvo nukreipti spėliones apie galimą Kremliaus dalyvavimą jį apnuodijant“, – „Telegram“ rašė jis.

Cepkalo pabrėžė, kad nesvarbu, ar Lukašenko grįš į darbinę būklę. Gydytojai įspėja apie galimus atkryčius.

 

 

Vėliau opozicionierius pridūrė, kad A. Lukašenko buvimą Rusijos Federacijos Maskvos centrinėje klinikinėje ligoninėje bandoma paaiškinti tuo, kad atliekama medicininė apžiūra.

„Tokios versijos atsiradimas yra gana natūralus, kaip bandymas nuslėpti tikrąją paciento būklę, kuri vis dar išlieka sunki. Ankstesnius sveikatos nusilpimo atvejus taip pat buvo bandoma nutylėti. Ir šiuo atveju, kad nekiltų įtarimų, jo lėktuvas buvo išsiųstas net į Minską“, – pažymėjo jis

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(4)
(76)

Komentarai (1)