Kremlius ištiktas panikos. Prasidėjo beprotiški dalykai Rusijoje (Foto, Video)  ()

Žiniasklaida: Kremlius panikuoja ir neatmeta, kad dėl Prigožino Rusijoje kils pilietinis karas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-24 Kremlius ištiktas panikos. Prasidėjo beprotiški dalykai Rusijoje (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtampa dėl Jevgenijaus Prigožino Rusijoje tik auga. Todėl Kremlius jau pradėjo galvoti apie galimybę, kad šalį gali apimti pilietinis karas.

Tai pranešė Rusijos „Svarbios naujienos“, remdamosi Kremliui artimu šaltiniu, praneša „24 kanalas“. Leidinys teigia, kad Putino administraciją dabar apėmusi panika.

Leidinyje rašoma, kad Prigožino vykdomi veiksmai sukėlė nepaprastą paniką Putino administracijoje. Tačiau Kremliuje prieš savaitę diskutuota apie tai, kad Prigožinas „kažką sugalvojo“.

Kremlius mano, kad Prigožino paskelbtas vaizdo įrašas apie smūgio „Wagner“ samdinių užnugario stovyklai padarinius yra inscenizacija. Tačiau besiklostančios situacijos fone neatmetama galimybė Rusijoje pradėti pilietinį karą.

Atrodo, kad ilgas Jevgenijaus Prigožino konfliktas su Rusijos gynybos ministru Sergejumi Šoigu kulminaciją pasiekė 2023 metų birželio 23 dieną.

„Wagner“ samdinių vadas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotos užnugario vagneriečių stovyklos puolimas, ir pareiškė, kad tai buvo reguliariosios Rusijos armijos darbas.

Pasak jo, įgyvendinti šio plano Šoigu atvyko į Rostovą prie Dono, smogti buvo pasitelkta artilerija ir aviacija.

Anot Prigožino, Šoigu pabėgo iš Rostovo prie Dono, tačiau pažadėjo jį sustabdyti, teroristinės šalies gynybos ministrą vadindamas padaru.

Kremlius pareiškė, kad jie žino, kas vyksta, ir imasi veiksmų šiuo klausimu. Tuo pat metu internete platinamos nuotraukos, kuriose matyti šarvuočiai Rostovo gatvėje.

 

FSB iškėlė baudžiamąją bylą Prigožinui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(0)
(46)

Komentarai ()