Rusai tiesiog šokiruoti. Skelbiama, ką daro iš karo sugrįžę kareiviai  ()

Iš Ukrainos grįžę rusų kariai girtauja ir priekabiauja prie moterų bei praeivių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai tiesiog šokiruoti. Iš karo Ukrainoje grįžę Rusijos kariai dabar galvoja, kad jiems viskas leidžiama. Naujieji Rusijos „didvyriai“ reikalauja dėmesio ir nuolatinio dėkingumo už savo „žygdarbį“.

Yra daug skundų dėl grįžusių karių Buriatijoje. Girtas vyras ėmė priekabiauti prie 25 metų Ulan Udės gyventojos. Mergina nebuvo patenkinta tokiu kario dėmesiu ir, norėdama atsitraukti nuo jo, pradėjo šaukti. O buriatas jai išrėžė: „Žiūrėk, kokia. Sėdėjau apkasuose, bet ji man neduoda!“

Ją išgelbėjo barmenas, kuris dėl nemalonaus incidento pasiskundė apsaugai.

Ulan Udės gatvėmis dabar taip pat geriau nevaikščioti vienam.  Studentas Aleksejus, kuriam nepasisekė susitikti su rusų kariais, pasakojo, kad vyrai prašė jo cigarečių. Jaunuolis teigė nerūkantis, tačiau jų reakcija buvo tiesiog šokiruojanti.

„Jis šaukė: „Aš ten kariavau, o tu čia vaikštai atsipūtęs“. Aš šokiruotas. Šis karas dar nesibaigė, o tokių jau pasirodo yra visur. O kas bus toliau, kai visi grįš?“ – sako Aleksejus.

Viename iš daugiabučių iš karo grįžęs Rusijos karys dabar demonstruoja savo jėgas mušdamas žmoną ir mieliau tai daro savo vaikų akivaizdoje. Kaimynai bandė padėti nelaimingajai moteriai ir kreipėsi į policiją, tačiau saugumiečiai pareikalavo rašyti pareiškimą. Žmonės bijo keršto, todėl nenori kištis į svetimos šeimos reikalus.

 

„Kartą jis peiliu užpuolė kaimyną, kuris bandė jį sutramdyti“, – pasakoja vietos gyventojai.

Jie sako, kad policija bijo iš karo grįžusių „didvyrių“ ir stengiasi kuo labiau atsiriboti nuo bendravimo su jais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(0)
(68)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()