„Turiu analitinę nuojautą, kad čia vyksta didelis ir sudėtingas žaidimas.“ Prasidėjo labai keisti įvykiai  (1)

Karo ekspertas išsakė netikėtą šiuo metu Rusijos Federacijoje vykstančių įvykių versiją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-04 „Turiu analitinę nuojautą, kad čia vyksta didelis ir sudėtingas žaidimas.“ Prasidėjo labai keisti įvykiai  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Piotras Černikas įsitikinęs, kad su bandymais sunaikinti karines komisijas Rusijos Federacijoje nėra viskas taip paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Piotro Černiko interviu „24 kanalui“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas išreiškė savo požiūrį į vis dažniau pasitaikančius karinių verbavimo centrų Rusijos Federacijoje padegimus: „Netikiu ir niekada nepatikėsiu, kad ten gali kažkas atsitikti jų galvose. Kruopščiai išanalizavęs šį reiškinį, priėjau prie išvados, kad kažkokiu labai keistu būdu karinės įskaitos biurus padeginėja pagyvenę arba jauni žmonės, t. y. tai daro ne protingi subrendę žmonės, o arba vyresni, arba jauni.“

„Man trūksta intuicijos kaip reiškinio, bet turiu analitinę nuojautą, kad čia žaidžiamas kažkoks didelis ir sudėtingas žaidimas, kuris yra Kremliaus bokštų konfrontacijos dalis“, - pridūrė karo ekspertas.

Piotras Černikas paaiškino, kodėl priėjo išvados, kad kariuomenės verbavimo biurų padegimai Rusijos Federacijoje yra kruopščiai suplanuota akcija, o ne protesto nuotaikų tarp žmonių išraiška: „Netikiu, kad masiškai per vieną dieną ar net per dvi naktis žmonės priėjo kažkokių išvadų, susiorganizavo tarpusavyje ir įvykdė šiuos padegimus. Labiau tikėtina, kad viskas buvo seniai apgalvota ir pasiruošta būtent tokiam padegimo būdui. Čia yra tamsus puslapis, kurio mes dar nematome. Per daug visas susiūta baltais siūlais.“

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(7)
(78)

Komentarai (1)