[ŽT] Paprastas būdas pagerinti vyrų seksualinį gyvenimą  ()

Šiek tiek pakeitęs savo mitybą, vyras gali pagerinti savo seksualinį gyvenimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Alkoholis, nikotinas, saldumynų ir krakmolingo maisto perteklius, taip pat vitaminų trūkumas neigiamai veikia vyrų potenciją. Nėra universalaus produkto, kuris galėtų išspręsti visas erekcijos funkcijos problemas, tačiau kai kurie produktai tikrai turi teigiamą poveikį potencijai.

Apie tai rašo „Healthline“.

Pavyzdžiui, granatų sultys, kuriose gausu polifenolių, dėl priešuždegiminio ir antioksidacinio aktyvumo gerina vyrų potenciją ir erekcijos funkciją. Riešutuose, be to, kad juose gausu antioksidantų ir mineralų, yra arginino, kuris padeda pagerinti erekciją.

Austrės dėl didelio cinko kiekio skatina kraujotaką ir testosterono lygį, o tai taip pat teigiamai veikia vyrų vaisingumą. Savo ruožtu česnakai gerina kraujotaką, mažina cholesterolio kiekį ir, remiantis tyrimais, gerina erekcijos sutrikimų turinčių vyrų erekcijos kokybę.

 

Dėl flavonoidų tamsus šokoladas stiprina raudonuosius kraujo kūnelius ir palaiko normalią erekcijos funkciją. Omega-3 riebalų rūgštys, esančios žuvų taukuose, teigiamai veikia vyriškų hormonų sintezę ir gerina kraujotaką. Todėl visų šių produktų turi būti kiekvieno vyro racione.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(1)
(15)

Komentarai ()