Šiurpi animacija. Paskutinis sprogusio „Titan“ kelias pakeliui į „Titaniką“ (Video)  ()

Sukurta šiurpi animacija, parodanti kelią, kuriuo povandeninis laivas „Titan“ keliavo į savo pražūtį.



© MetaBallStudios (stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=Q5C7sqVe2Vg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-20 Šiurpi animacija. Paskutinis sprogusio „Titan“ kelias pakeliui į „Titaniką“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1912 metais susidūręs su ledkalniu nuskendo laineris „Titanikas“. Dabar jo likučiai guli Šiaurės Atlanto vandenyno dugne. Nuo tada mokslininkai visame pasaulyje kuria įvairias technologijas, kaip pasiekti tai, kas liko iš „Titaniko“, o kai kurie iš šių bandymų pasirodė labai tragiški, rašo „Daily Mail“.

Praėjo metai, kai pakeliui į „Titaniko“ avarijos vietą sprogo povandeninis laivas „Titan“, kuriame buvo penki žmonės. Dabar klaiki animacija atskleidžia, kaip giliai povandeninis laivas nuskendo, kol jį sutraiškė didžiulis vandens slėgis.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos ir puikios kokybės lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
1876 2

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai, trikojis + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 520nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Animaciją sukūrė Ispanijos animacijos kompanija „MetaBallStudios“. Joje laipsniškai parodomas panirimas į giliausią pasaulio gelmę – Marianų įdubą (apie 11 000 m).

Aiškumo dėlei animacijos autoriai į vandenį patalpino aukščiausius pasaulyje objektus, įskaitant Eifelio bokštą, Laisvės statulą ir aukščiausią pasaulyje pastatą – Burž Khalifą. Galų gale povandeninis laivas pasiekia neįtikėtiną 3700 metrų gylį, kur Šiaurės Atlanto dugne guli „Titanikas“.

 

Povandeninis laivas „Titan“, sukurtas amerikiečių kompanijos „OceanGate“, sprogo 2023 metų birželio 18 d. Po keturias dienas trukusių paieškų pagaliau buvo aptiktos nuolaužos – jos buvo 487 m nuo „Titaniko“ laivapriekio.

Visi penki „Titan“ buvę žmonės žuvo akimirksniu, kai laivas buvo sunaikintas per katastrofišką sprogimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(3)
(11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()