„Būtinai įtraukite į savo dienos racioną.“ Šis gėrimas yra tikras sveikatos lobis  ()

Šis gėrimas pastaraisiais metais sulaukė mokslininkų pripažinimo.



© Mr.Icon (CC BY-SA 3.0) | https://en.wikipedia.org/wiki/Kvass#/media/File:Mint_bread_kvas.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gira yra tradicinis gėrimas, gaminamas fermentuojant duoną, pridedant cukraus, vaisių ir mielių. Gira pastaraisiais metais mokslininkų pripažinimo sulaukė dėl savo sveikatą stiprinančių savybių.

Šis gėrimas yra tikras sveikatos lobis. Gira yra turtingas probiotikų, padedančių palaikyti sveiką žarnyno mikroflorą, šaltinis. Joje yra B grupės vitaminų, vitamino C ir daugybės mineralų, įskaitant seleną, reikalingą tinkamai skydliaukės veiklai, ir cinko, kuris teigiamai veikia plaukų ir nagų būklę.

Būtinai įtraukite girą į savo dienos racioną.

Giros nauda

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
2

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Žarnyno mikrobiotos palaikymas. Giroje esantys probiotikai gali palaikyti bakterijų pusiausvyrą žarnyne. Jie taip pat žymiai pagreitina medžiagų apykaitą.

Virškinimo procesų palaikymas. Fermentai, pagaminti fermentacijos metu, gali palaikyti virškinimą, o tai sumažina virškinimo problemas. Gira taip pat padeda lengviau įsisavinti vitaminus.

Detoksikacija. Gira palaiko detoksikacijos procesus kepenyse, palengvindama toksinų pašalinimą iš organizmo. Be to, vitaminas E kovoja su laisvaisiais radikalais ir stabdo senėjimo procesą.

 

Imuniteto stiprinimas. Probiotikų dėka gira stiprina organizmo imunitetą, o vitaminas C papildomai palaiko šį procesą. Giros bakterijos taip pat blokuoja patogenų vystymąsi.

Teigiamas poveikis kraujotakos sistemai. Gira padeda pagerinti lipidų profilį ir sumažinti kraujospūdį. Be to, tai pagerina širdies būklę.

Gira taip pat naudinga gydant migreną, raumenų skausmą, diabetą, mikozę, virškinimo sutrikimus, vėžį ir išsėtinę sklerozę. Tai taip pat veiksminga priemonė nuo artrito.

Tačiau giros vartojimui kontraindikacijų nėra. Alergiški žmonės turėtų atkreipti dėmesį į gėrimo sudėtį.

Kaip vartoti girą?

 

Jeigu giros dar nebandėte, verta pradėti nuo nedidelių kiekių ir palaipsniui didinti porcijas, kad pamatytumėte, kaip į ją reaguoja jūsų organizmas ir priprasti prie specifinio jos skonio bei savybių. Taip pat verta paieškoti mėgstamo gėrimo iš daugybės parduotuvėse parduodamų rūšių.

Norint gauti visas probiotikų naudas, girą reikia laikyti vėsioje vietoje, geriausia šaldytuve. Svarbu tai, kad šis gėrimas skaniausias atšaldytas. Atkreipkite dėmesį, kad jo tinkamumo laikas yra tik 4 dienos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(0)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()