Tokie pusryčiai – energijos bomba ir tirpdo riebalus  ()

Tai gana lengvi pusryčiai.


Maistas
Maistas
© Floris van Dyck (Atvira licencija) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Floris_Claesz._van_Dyck_001.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rytinė košė gali būti veiksminga svorio kontrolės priemonė, tačiau tik tuo atveju, jei joje yra tinkamų ingredientų.

Nors avižos turi daugiau baltymų nei kiti naminiai dribsniai, pagal maistinių medžiagų kiekį tai gana lengvi pusryčiai, praneša „Ilta-Sanomat“. Tačiau norint sulieknėti, organizmui reikia kuo daugiau įvairių maistinių medžiagų, kurios iki pietų išlaikytų organizmo pusiausvyrą, o skrandį pilną. Pasak suomių mitybos specialistės Kati Laine, į pusryčių košę galėtume dėti šiuos ingredientus:

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
7045 4

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Varškę, neriebų graikišką jogurtą, išrūgų arba sojų baltymų miltelius arba kiaušinius. Taip pat tinka uogos ar vaisiai, vaisių tyrės ar daržovių lazdelės.

Norėdami gauti sveikų riebalų, tokių kaip iš riešutų, apšlakstykite košę aukštos kokybės aliejumi arba žemės riešutų ar migdolų sviestu.

 

Taip paruošta pusryčių košė skatina svorio metimą, užtikrina sotumo jausmą, kuris išlieka bent iki pietų. Tyrimų duomenimis, sotūs ir maistingi pusryčiai turėtų sumažinti vakaro užkandžiavimą ir sudaryti sąlygas geresnio valgio pasirinkimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(3)
(5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()