Vos 1 kartą per dieną. „Nuramins nervus ir padės užmigti“  ()

Padeda veiksmingai nuraminti per daug sužadintą protą.


Raudonžiedė pasiflora
Raudonžiedė pasiflora
© PumpkinSky (CC BY-SA 4.0) | https://lt.wikipedia.org/wiki/Raudon%C5%BEied%C4%97_pasiflora#/media/Vaizdas:Passion_Vine_NBG_LR.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra daug natūralių metodų, kurie padeda sumažinti streso lygį ir teigiamai veikia miego kokybę. Nors populiariausia naminė priemonė yra melisų arbata, rekomenduojami ir kiti, efektyvesni būdai. Raudonžiedės pasifloros antpilas pasižymi stipresniu raminamuoju poveikiu, o jo paruošimas namuose itin paprastas.

Raudonžiedė pasiflora (Passiflora incarnata) – pasiflorinių (Passifloraceae) šeimos augalų rūšis. Raudonžiedės pasifloros vaisiai gali būti naudojami uogienėms, džemams ir desertams gaminti, išspaustomis sultimis gardinami gėrimai. Augalo sudėtyje gausu flavonoidų ir alkaloidų. Tradicinėje medicinoje raudonžiedė pasiflora naudojama nerimo, nemigos ir hipertenzijos sutrikimams gydyti. Nedidelių klinikinių tyrimų teigimu, raudonžiedės pasifloros veiksmingumas yra tikėtinas siekiant palengvinti nestiprius psichinio streso simptomus ir pagerinti miego kokybę.

[EU+Kuponas] Aukščiausias lygis. Pasaulinio lyderio fantastiškos kainos elektroninis stalas. Paskutiniai vienetai!
3139

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš EU greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

Raudonžiedės pasifloros antpilas padidina gama amino sviesto rūgšties (GABA) kiekį smegenyse, o tai pagerina miego kokybę. GABA rūgštis yra neurotransmiteris, atsakingas už pernelyg padidėjusios centrinės nervų sistemos (CNS) veiklos slopinimą smegenyse. Per didelis šios sistemos krūvis sukelia streso ir nerimo jausmą. GABA rūgštys padeda veiksmingai nuraminti per daug sužadintą protą. Jei norime lengviau užmigti ir pajusti vidinę ramybę stresinėse situacijose, karštas raudonžiedės pasifloros antpilas gali būti geras problemos sprendimas.

 

Paruošti šį raminamųjų savybių turintį antpilą itin paprasta. Tiesiog 2 gramus džiovintos raudonžiedės pasifloros užpilkite karštu vandeniu ir uždengę palaikykite 8-15 minučių, priklausomai nuo pageidaujamo skonio intensyvumo. Perkošę galite įdėti šiek tiek medaus, kad skonis būtų malonesnis. Šį gėrimą geriausia gerti prieš miegą. Tačiau nepamirškite neviršyti rekomenduojamos 4-8 g raudonžiedės pasifloros per parą dozės.

Nors raudonžiedės pasifloros yra laikomos saugiomis, verta prisiminti keletą svarbių dalykų. Šis gėrimas gali sukelti mieguistumą, todėl geriausia jį gerti vakare. Venkite derinti raudonžiedės pasifloros antpilą su raminamaisiais vaistais ir visada pasitarkite su savo gydytoju, jei vartojate kitus vaistus. Be to, raudonžiedės pasifloros antpilą draudžiama vartoti nėščiosioms.

 

Jei ieškote natūralių būdų pagerinti miego kokybę ir nusiraminti, raudonžiedės pasifloros antpilas gali būti veiksmingas sprendimas. Tačiau nepamirškite, kad kiekvieno organizmas yra skirtingas ir verta stebėti, kaip jis reaguoja į naujus maisto ingredientus. Pradėkite nuo mažų dozių, kad pamatytumėte, kaip šis gydomasis gėrimas veikia jūsų miegą ir savijautą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(0)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()