[ŽT] „Nedarykite šios klaidos“  ()

„Daugelis žmonių pastebi.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nedarykite šios kaidos. Geriant kavą su cukrumi, dėl staigiai padidėjusio gliukozės kiekio kraujyje didėja apkrovimas virškinimo sistemai ir visam organizmui, portalui „RIA Novosti“ sakė Liubercų regioninės ligoninės gastroenterologė Svetlana Iljašenko, skelbia Sports.kz.

[EU+Kuponai] „Winter Sale 2025“! Kainos nutirpo 60 %. Energijos stotelės, dulkių siurbliai, vaizdo projektoriai ir kt. Ribotas kiekis (Video)
10331

„Winter Sale 2025“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Galioja iki 2025-01-28

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „FOSSiBOT F1200“ - mobili energijos stotelė, 1200W, 1024Wh, LiFePO4, tarnaus 10+ metų

2) „JIGOO C500“ - rekordinės kainos 500W belaidis dulkių siurblys

3) „Wanbo T2 Ultra“ - 1080P, Android TV 11, Netflix ir kt. už fantastišką kainą

Išsamiau

„Daugelis žmonių pastebi, kad kavoje esantis cukrus neleidžia pilnai atsiskleisti subtiliems kavos skoniams. Bet reikalas ne tik tame, kad per didelis cukraus kiekis yra žalingas, pati kava laikinai padidina gliukozės kiekį kraujyje. Be to, daugelyje mūsų produktų jau yra cukraus. Todėl atsiranda papildomas krūvis virškinimo sistemai ir visam organizmui“, – sakė Iljašenko.

 

Dar gastroenterologė paminėjo, kad dėti cukrų į kavą draudžiama žmonėms, sergantiems cukriniu diabetu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(1)
(3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: