„Nedarykite šios klaidos.“ Ką reikia padaryti prieš geriant arbatą ()
Dažnas daro klaidą.

© Annushka Ahuja (Public Domain) | https://www.pexels.com/photo/a-woman-in-yellow-shirt-holding-a-clear-glass-cup-8055476/
Prisijunk prie technologijos.lt komandos!
Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.
Sudomino? Užpildyk šią anketą!
Arbatos maišelis tikrai yra puikus išradimas. Arbatą maišeliuose patogu pasiimti į kelionę, iškylą ar tiesiog pasidaryti arbatos namuose.
Daugelis žmonių tiesiog panardina arbatos maišelį į verdantį vandenį pirmyn ir atgal. Tačiau tai nieko gero neduoda. Geriausia palikti maišelį maždaug trims minutėms. Arbatos lapeliai išbrinks ir atsivers, išskleisdami visą savo skonį ir aromatą.
|
Tačiau ar reikia išimti arbatos maišelį prieš geriant arbatą? Taip, tikrai. Ilgalaikė infuzija nesuteiks geresnio skonio.
SVARBU: vidutiniškai arbatos maišeliai plikomi maždaug tris minutes. Tačiau, kiek laiko turėtumėte laikyti maišelį, geriausia perskaityti ant pakuotės, nes skirtingų rūšių arbatai reikia skirtingo užpylimo laiko.