„Jei pusryčiams valgysite šį pigų patiekalą, gyvensite ilgiau. Parduodama beveik visur“  ()

Sudarė „mėlynąsias zonas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ar žinojote, kad kiekvieną rytą valgydami vieną sveiką produktą galite gyventi ilgai ir sveikai? Jūs visi jį gerai pažįstate, praneša  „rbc.ua“.

„Gyvensite ilgiau, jei pusryčiams valgysite šį pigų patiekalą: jis parduodamas beveik visur“, – rašoma „Daily Express“straipsnyje.

Amerikiečių autorius ir ilgaamžiškumo tyrinėtojas Danas Buettneris sudarė „mėlynąsias zonas“ visame pasaulyje, ištyręs, ką valgo žmonės įvairiose šalyse ir kaip tai prisideda prie neįtikėtinai ilgo amžiaus – dažnai daugiau nei 100 metų – sulaukimo.

[Pasaulinė premjera!] Iš EU su kuponais pasaulinio lyderio energijos stotelės. Aukščiausia klasė, galimybės ir šokiruojanti kaina
12408 3

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

1) „Ampace Andes 1500“ - LFP, 1462Wh, 2400W energijos stotelės

2) „Ampace Andes 600 Pro“ - LiFePO₄, 584Wh, 600W energijos stotelės

3) „Fossibot SP200“ - 200W saulės panelės

Išsamiau

Jis ištyrė žmonių iš Okinavos Japonijoje, Sardinijos (Italija), Nikojos Kosta Rikoje, Ikarijos Graikijoje ir Loma Lindos Kalifornijoje mitybą ir pranešė, ką jie paprastai valgo pusryčiams.

„Geriausi pusryčiai ilgaamžiškumui yra avižiniai dribsniai. Jie pilni skaidulų; „Galite pagaminti labai skaniai ir kiekvienas gali sau leisti“, – sakė jis.

Kodėl avižiniai dribsniai yra tokie sveiki?

Avižose ypač gausu atsparaus krakmolo ir skaidulų, kurios gali skatinti svorio mažėjimą, gerinti širdies sveikatą, kontroliuoti cukraus kiekį kraujyje kontrolę ir virškinimą.

 

Tai taip pat jos geras geležies ir augalinių baltymų šaltinis. Apskritai, nesvarbu, kokią rūšį pasirinksite, avižos turi daug tų pačių privalumų, įskaitant didelį beta gliukano kiekį.

Šis junginys puikiai sumažina MTL (blogojo) ir bendrojo cholesterolio kiekį.

Tyrimas, kuriame dalyvavo 80 žmonių, turinčių didelį cholesterolio kiekį, parodė, kad maždaug mėnesį vartojant 70 gramų avižų, bendras cholesterolio kiekis sumažėjo 8%, o MTL (blogojo) cholesterolio kiekis sumažėjo 11%.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(0)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()