[Patarimas] „Ar žuvis sveikesnė už mėsą?“ Prisiminkite kartą ir visiems laikams  ()

Gali kauptis toksinės medžiagos.


Maistas
Maistas
© Orf3us (Atvira licencija) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bornholm_lunch.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mėsa ir žuvis yra vertingi maistinių medžiagų šaltiniai, tačiau jų nauda sveikatai turi niuansų, skelbia  „Edimdoma.ru“.

Mėsoje, ypač raudonoje mėsoje, gausu geležies, reikalingos pernešti kraujyje deguonį, ir vitamino B12, svarbaus nervų sistemai. Tačiau didelis sočiųjų riebalų kiekis gali padidinti cholesterolio kiekį.

[EU+Kuponas] Pirkėjai sužavėti. „Labiau nei pateisina lūkesčius. Nuostabi kokybė. Su lazeriniu kreiptuvu. Ir dar tokia kaina.“ Būtinas „pasidaryk pats“ entuziastams ir profesionalams
6559 3

Nuostabi kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Puikių galimybių rinkinys

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

Žuvyse, ypač riebiose jų rūšyse (lašiša, skumbrė), yra omega-3 riebalų rūgščių, kurios naudingos širdžiai ir smegenims. Žuvis taip pat yra geras baltymų ir vitamino D šaltinis. Tačiau kai kuriose žuvų rūšyse, pavyzdžiui, tunuose, gali kauptis toksinės medžiagos.

 

Mėsos ir žuvies pasirinkimas priklauso nuo individualių poreikių ir sveikatos būklės.

Įvairi mityba, įskaitant saikingas mėsos ir žuvies porcijas, yra geriausias pasirinkimas. Svarbu atsižvelgti į gaminimo būdą: kepant padidėja riebumas, o verdant pagaminamas sveikesnis maistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(5)
(-3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()