[Patarimas] „Ar žuvis sveikesnė už mėsą?“ Prisiminkite kartą ir visiems laikams  ()

Gali kauptis toksinės medžiagos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mėsa ir žuvis yra vertingi maistinių medžiagų šaltiniai, tačiau jų nauda sveikatai turi niuansų, skelbia  „Edimdoma.ru“.

Mėsoje, ypač raudonoje mėsoje, gausu geležies, reikalingos pernešti kraujyje deguonį, ir vitamino B12, svarbaus nervų sistemai. Tačiau didelis sočiųjų riebalų kiekis gali padidinti cholesterolio kiekį.

[Pasaulinė premjera!] Iš EU su kuponais pasaulinio lyderio energijos stotelės. Aukščiausia klasė, galimybės ir šokiruojanti kaina
12382 3

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

1) „Ampace Andes 1500“ - LFP, 1462Wh, 2400W energijos stotelės

2) „Ampace Andes 600 Pro“ - LiFePO₄, 584Wh, 600W energijos stotelės

3) „Fossibot SP200“ - 200W saulės panelės

Išsamiau

Žuvyse, ypač riebiose jų rūšyse (lašiša, skumbrė), yra omega-3 riebalų rūgščių, kurios naudingos širdžiai ir smegenims. Žuvis taip pat yra geras baltymų ir vitamino D šaltinis. Tačiau kai kuriose žuvų rūšyse, pavyzdžiui, tunuose, gali kauptis toksinės medžiagos.

 

Mėsos ir žuvies pasirinkimas priklauso nuo individualių poreikių ir sveikatos būklės.

Įvairi mityba, įskaitant saikingas mėsos ir žuvies porcijas, yra geriausias pasirinkimas. Svarbu atsižvelgti į gaminimo būdą: kepant padidėja riebumas, o verdant pagaminamas sveikesnis maistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(7)
(-5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()