Arbatinis šaukštelis ir kotletai bus minkšti kaip debesėlis  ()

Kotletai – be abejonės, vienas populiariausių mėsos patiekalų. Vis dėlto, net ir patyrę kulinarai kartais susiduria su problema, kai jų pagaminti kotletai būna ne tokie skanūs, kaip norėtųsi.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© recraft.ai (Free Tier Assets) | https://www.recraft.ai

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dažnai šios nesėkmės priežastys slypi subtiliuose niuansuose, o vienas iš jų – per didelis mėsos masės tankumas ir sausumas.

Reikia pripažinti, kad skirtingos maltos mėsos rūšys pasižymi skirtingomis savybėmis. Pavyzdžiui, vištienos ar kalakutienos faršas natūraliai yra minkštesnis ir drėgnesnis, o štai kitų rūšių mėsa gali būti kietesnė ir ne tokia aromatinga.

[Vokietija] Puikus būdas sumažinti šildymo sąskaitas net iki 30 %! Išmanieji radiatorių termostatai už tokias kainas, kokių Lietuvoje nebūna (Video)
8558

Nuostabiai geros kainos!

Gausus komplektas

Iš Vokietijos, retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Tuya; Zigbee; APP; Alexa; Google Home ir t. t.

Išsamiau

Tačiau yra paprastas ir kiekvienam prieinamas būdas, kaip išspręsti šią problemą ir užtikrinti, kad jūsų kotletai visuomet būtų sultingi ir purūs. Šis genialus triukas slypi viename virtuvės ingrediente, kurį tikrai turite po ranka – paprastoje maistinėje sodoje.

Norint pasiekti nepriekaištingą rezultatą, į kiekvieną kilogramą maltos mėsos, kartu su mėgstamais prieskoniais, įberkite vos vieną arbatinį šaukštelį sodos. Šis neįprastas ingredientas ne tik neutralizuos galimus nemalonius poskonius, bet ir suteiks kotletams lengvumo, sultingumo bei pastebimai pagerins jų tekstūrą. 

 

Išbandykite šį paprastą patarimą ir mėgaukitės tobulais, burnoje tirpstančiais kotletais kaskart!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(4)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()