„Kiaušiniai taps super skanūs. Tereikia įdėti šį slaptą ingredientą“ ()
Tobulas skonis.

© Matthew Murdoch, CC BY 2.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Fried_Egg_2.jpg
Prisijunk prie technologijos.lt komandos!
Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.
Sudomino? Užpildyk šią anketą!
Kiaušiniai yra daugelio patiekalų pagrindas – nesvarbu, ar tai būtų sekmadienio vėlyvieji pusryčiai, ar greiti pietūs išsinešimui. Tačiau būkime atviri, jie gali lengvai tapti pernelyg blankūs arba tiesiog nepatikti.
„RBC-Ukraina“, remdamasi „Food Republic“ rašo, kad „kiaušiniai taps itin skanūs, jei pridėsite šį slaptą ingredientą“.
Nedidelė porcija sulčių iš marinuotų burokėlių stiklainio suteikia ryškiai rausvą atspalvį blyškiems kiaušiniams, taip pat saldų, pikantišką, šiek tiek žemišką skonį, kuris tiesiog tobulas.
|
Nesvarbu, ar jūsų kiaušiniai yra suplakti, ar kepti su skystu tryniu, šaukštas burokėlių sulčių, užpiltas ant viršaus, akimirksniu suteiks spalvos ir šiek tiek pikantiškumo.
Norėdami įdėti jų į plaktą kiaušinienę, iškepkite kiaušinius svieste arba aliejuje kaip įprasta. Kai jie beveik iškeps, užpilkite maždaug šaukštą marinuotų burokėlių sulčių. Švelniai maišykite, kol kiaušiniai visiškai sustings, ir turėsite patiekalą, kuris atrodys ir bus tikras skanėstas.
Jei nemėgstate marinuotos versijos, į plaktą kiaušinienę taip pat galite įdėti nemarinuotų burokėlių. Šį patiekalą galima pagaminti iš šviežių arba keptų burokėlių, kepant mažus burokėlių gabalėlius keptuvėje, kol suminkštės, tada įdedant išplaktus kiaušinius ir kepant, kol sustings.
Be to, kad pagerina skonį, burokėliai turi daug naudingų sveikatai medžiagų. Juose gausu antioksidantų ir nitratų, kurie gali padėti pagerinti kraujotaką ir palaikyti smegenų veiklą.