Jūs visą gyvenimą tai darėte neteisingai. Atskleista, ką iš tiesų reikia dėti į bulvių košę  ()

Yra žmonių, kurie prie bulvių deda bet kokių pieno produktų, kokių tik randa šaldytuve. Tačiau bulvių košės mėgėjams tikrai ne tas pats, ką į ją dėti.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© recraft.ai (Free Tier Assets) | https://www.recraft.ai

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skundiesi, kad bulvės pietums nėra labai maistingos? Pakanka pagardinti jas varške, ir košė taps ne tik vitaminų bei mineralų, bet ir baltymų šaltiniu.

Kaip turbūt žinai, varškė yra universalus produktas. Jei ji puikiai tinka prie bandelių, blynų, pyragų ar plokštainių, lygiai taip pat gerai dera ir su bulvėmis.

Kodėl verta rinktis varškę?

Varškė yra turtinga baltymų, bet turi gerokai mažiau riebalų nei įprasti bulvių košės priedai – grietinė ar sviestas. Dėl to bulvės tampa lengvesnės ir maistingesnės už klasikinę versiją. Kreminė varškė su būdingais grūdeliais taip pat yra puikus kalcio bei B grupės vitaminų šaltinis, kurie būtini tinkamam organizmo funkcionavimui.

Bulvių košės su varške receptas

[Mažiausios kainos] Aliexpress rinkinukas! Fantastiškų kainų ir galimybių multimedijų sistemos, baterijų-akumuliatorių testeriai ir turbo pūtikliai-siurbliai
4114 4

Specialus rinkinukas

Labai ribotas kiekis

Sutvarkyti visi mokesčiai

Greitas ir saugus pristatymas

1) „Fiizreal X50“ - labai mobilūs, rankiniai pūtikliai-siurbliai

2) „Fiizreal PBRM-1“ - baterijų-akumuliatorių testeris (tikriklis)

3) Portabili automobilinė multimedijos sistema (modelis - B5)

Išsamiau

Nebūčiau linkęs rinktis liesos versijos – tam tikras riebalų kiekis yra reikalingas. Ir ne tik dėl skonio – riebaluose tirpsta vitaminai.

Ingredientai:

  • 1,5 kg bulvių,
  • 1 pakelis varškės (200 g),
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

 

Paruošimas:

  • Bulves nulupk, nuplauk, supjaustyk vienodo dydžio gabalėliais, užpilk vandeniu ir užvirink. Įberk lygų arbatinį šaukštelį druskos.
  • Kai suminkštės, nukošk vandenį, o tuomet dar pakaitink puodą ant viryklės, kelis kartus pakratyk, kad pasišalintų drėgmės perteklius.
  • Į karštas bulves sudėk varškę ir sutrink iki vientisos košės.
  • Pagardink druska bei pipirais pagal skonį.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(1)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()