Katė šeimininkei kaip trofėjų atnešė... kanapių (Video)  (2)

Naujosios Zelandijos policija giria kovai su nusikalstamumu pasitarnavusią katę, kuri savo suglumusiam šeimininkei kaip sumedžiotą trofėjų atnešė kanapių pakelį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vietoje paukštelio ar pelės katė prie šeimininkės namų, esančių Danidino mieste, slenksčio sekmadienio vakarą paliko mažą plastikinį maišelį su kanapėmis.

Šeimininkė iškvietė policiją ir pranešė radusi 5 g kanapių. Jų vertė juodojoje rinkoje yra maždaug 150 Naujosios Zelandijos dolerių (130 JAV dolerių).

„Galima išgirsti apie kates, atnešančias į namus negyvus paukščius ir žiurkes, bet per savo karjerą tikrai nemačiau tokio dalyko“, – laikraščiui „Otago Daily Times“ sakė seržantas Reece'as Munro. „Turbūt niekada nežinai, kas šiais laikais priverčia tave būti garbingu, ar ne?“ – pridūrė jis.

Pasak R. Munro, šių kanapių savininkas dar nerastas, bet policija bandys jį identifikuoti pagal pirštų atspaudus, rastus ant maišelio.

Seržantas pridūrė, kad marihuaną užuodusi katė gali tapti nauju sąjungininku kovojant su narkotikų platintojais. „Turime policijos šunų, išmokytų aptikti narkotikus, tad policija ateityje galėtų labiau atsižvelgti į šį atvejį“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: BNS
(8)
(16)
(-8)

Komentarai (2)