Pasaulis to dar nematė: liūtas, tigras ir lokys tapo šeima (Video)  (2)

Liūtas, tigras ir lokys tapo tarsi šeima ir geriausiais draugais, kartu gyvendami prieglaudoje. Visi šie iš skirtingų žemynų kilę gyvūnai net neturėjo susitikti, tačiau atsitiko kitaip.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar jauniklius jie buvo išgelbėti nuo stambaus narkotikų prekeivio, kuris laukinius žvėris laikė kaip naminius gyvūnėlius.

Egzotiškų gyvūnų prieglaudoje jie kartu užaugo ir neįtikėtinai susidraugavo.

„Jie jaučia vienas kitą, jie glaustosi, kartu žaidžia ir miega“, - sakė prieglaudos prižiūrėtoja.

Gyvūnai buvo išgelbėti prieš 13 metų iš narkotikų prekeivio, kuris laikė egzotinius gyvūnus savo malonumui. Žvėrys buvo surasti nusilpę, pilni parazitų ir persigandę. Pirmuosius mėnesius gyvūnams buvo labai baisu, o prieglaudos darbuotojai iš karto pastebėjo neįprastą ryšį tarp jų, todėl įkurdino juos kartu.

Vienintelį kartą gyvūnai buvo išskirti, kai lokiui reikėjo atlikti operaciją. Likę du gyvūnai tuo metu buvo labai nusiminę, tarsi būtų praradę šeimos narį.

Specialistai mano, kad tokia trijulė yra vienintelė pasaulyje, nes šie gyvūnai tiesiog priklauso skirtingiems žemynams: meškos – šiaurės Amerikai, liūtai – Afrikai, tigrai – Azijai.

„Šie gyvūnai gali išmokyti tolerancijos, jie yra skirtingų spalvų, skirtingų rūšių, jie net ne iš tos pačios šalies, o taip myli vienas kitą. Jie mus moko, kaip reikia mylėti“, - sakė prieglaudos darbuotoja.

 
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(48)
(0)
(48)

Komentarai (2)