Suktas kalėdinis sveikinimas: ar galite išspręsti?  (3)

Viena slapčiausių institucijų pasaulyje, Didžiosios Britanijos Vyriausybės komunikacijų valdyba (GCHQ), artėjančių švenčių proga paskelbė užšifruotą sveikinimą, kurį puolė spręsti internautai iš viso pasaulio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokį neįprastą sveikinimą išplatino agentūros direktorius Robertas Hanniganas.

Šio paveikslėlio užduotis – teisingai nuspalvinti kvadratėlius. Jie gali būti juodi arba balti (dalis juodų kvadratėlių jau pažymėti).

Prie kiekvienos eilutės ir stulpelio esantys skaičiai pateikia užuominą apie tai, kokia tvarka toje eilutėje ar stulpelyje langeliai turėtų būti nudažyti juodai. Pavyzdžiui, skaičiai „2 1 6“ reiškia, kad čia iš eilės juodai nuspalvinti bus du, vienas ir šeši kvadratėliai, o juos skirs mažiausiai vienas baltas langelis.

Paveikslėlį galite atsisiųsti čia.

Įveikus pirmąją užduotį laukia tolesni iššūkiai ir kitokios užduotys. Žaidėjai, kurie įveiks visas užduotis, kviečiami savo atsakymus pateikti GCHQ – galbūt jiems bus pasiūlyta darbo vieta?

Beje, šio galvosūkio jau ėmėsi internautai, kurie „Reddit“ socialiniame tinkle sukūrė specialiai tam dedikuotą grupę. Įspėjame: joje rasite daug užuominų ir atsakymų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(26)
(6)
(20)

Komentarai (3)