Užpuolė sloga? 5 produktai, kurie padės greitai jos atsikratyti  (0)

Sloga ir žiema dažnai neatsiejami dalykai. Vos tik orai atvėsta, kaip mat prireikia nosinės. Išeitis yra stiprinti imunitetą, kad tokia bėda nepultų. Tačiau ką daryti, kai jau pradėjome sloguoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Slogą gydyti padeda prieskoniai. Vieni geriausių šiuo atveju – ciberžolė ir imbieras.

1. Ciberžolė pasižymi stipriomis antibakterinėmis ir antivirusinėmis savybėmis. Norėdami atsikratyti slogos galite išbandyti ciberžolės inhaliacijas. Jums reikės vieno šaukštelio ciberžolės miltelių sumaišyti su stikline sėmenų aliejaus. Mišinį reikia pašildyti ir palenkus galvą virš puodo, kvėpuoti garais.

2. Imbieras pasižymi ne tik antibakterinėmis ir antivirusinėmis savybėmis, bet ir antigrybelinių, kurios labai veiksmingos siekiant atsikratyti slogos. Imbiero šaknį supjaustykite ir užpilkite verdančiu vandeniu. Galite įdėti šaukštelį medaus. Gautą mišinį gerkite tris-keturis kartus per dieną.

3. Cinamonas taip pat puikiai kovoja su bakterijomis, kurios sukelia slogą. Žiupsnelį cinamono sumaišykite su 2 šaukštais medaus ir šiek tiek citrinos sulčių. Vartokite kelsi kartus per dieną.

4. Česnakas yra būtent tas produktas, kuris pirmiausia turėtų atsirasti jūsų namuose šaltuoju metu laiku. Tai natūralus antseptikas, padedantis kovoti su infekcinėmis ligomis.

5. Druska – produktas, kurį namuose turi visi. Vanduo su druska ramina gleivinės sudirginimus, kurie atsiranda dėl slogos. Be to, ji taip pat turi antibakterinių savybių. Ištirpinkite šiek tiek druskos vandenyje ir įlašinkite jo į nosį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(15)
(2)
(13)

Komentarai (0)