Žmonės su pirmąja kraujo grupe – ypatingi?  (4)

Teigiama, kad kraujo grupė yra vienas iš veiksnių, darančių įtaką jūsų charakteriui ir emocinei būsenai. Ir iš visų kraujo grupių turėtojų ypač išsiskiria pirmosios grupės atstovai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jiems nelabai pasisekė sveikatos požiūriu. Žmonės su pirmąja kraujo grupe linkę į opas, skydliaukės ligas, hormonų sistemos sutrikimus, jie dažniau už kitus kenčia nuo jodo trūkumo. Taip pat jie dažniau už kitus turi antsvorio ir auglių.

Kartais šie žmonės atrodo esantys bambekliai, impulsyvūs ir hiperaktyvūs. Neteisinga mityba pagilina jiems būdingas sveikatos problemas.

Ir vis dėlto šiems žmonėms labai pasisekė.

Pasirodo, būtent pirmosios kraujo grupės atstovai mūsų visuomenėje vaidina svarbiausią vaidmenį. Paprastai jie turi lyderiams būdingą energiją, moka susitelkti – tai savybės, neprieinamos kitiems.

Į kraujo grupių teoriją ypač rimtai žiūrima Japonijoje. Ten manoma, kad žmonės su pirmąja kraujo grupe – ypatingi. Būtent juos rekomenduojama skirti į vadovaujančias pareigas.

Kraujo grupės gali paklausti net per verslo susitikimą. Visi žino, kad žmonės su „0“ (t. y. pirmąja) kraujo grupe – patys atsakingiausi, organizuočiausi ir sutelkčiausi. Jų geresnis loginis mąstymas.

Šie žmonės lengvai ištveria didelius fizinius krūvius, o jų nesant juos apima apatija, priaugama svorio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(31)
(48)
(-17)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: