Pavojus iš pasalų - baltarusiui įgėlė parduotuvėje bananuose pasislėpęs pavojingas gyvis (Video)  ()

Užėjusio į parduotuvę nusipirkti maisto vyro laukė nemaloni staigmena. Netikėtai jam įgėlė skorpionas.Tai įvyko vienoje iš kaimyninėje Baltarusijoje esančio Baranovičių miesto parduotuvėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša Baltarusijos televizijos kanalas ONT, egzotinis gyvūnas vyrui įgėlė tuo metu, kai jis rinkosi bananus. Nukentėjęs vyras buvo skubiai paguldytas į miesto ligoninės reanimacijos skyrių.

Nors teigiama, kad vyrui įgėlė skorpionas, ligoninės gydytojai nebuvo tikri, kad tai buvo būtent šis gyvūnas. Jų teigimu, įgėlus skorpionui pasekmės būtų kur kas blogesnės, o nukentėjusio žmogaus gyvybei pavojus negrėsė.

Kaip pranešė Baltarusijos naujienų agentūra „Belta“ incidentas įvyko lapkričio 30 dieną. Gruodžio 5-ąją buvo patvirtinta, kad vyrui įgėlė būtent skorpionas. Apie tai pranešė baltarusių laikraštis „Naš kraj“. Anot Baranovičių miesto veterinarijos tarnybos viršininko Sergejaus Nikolajevo, pirkėjui įkandusio gyvūno dydis – 6-7 centimetrai. Jis buvo plonytis, su plonomis žnyplėmis.

„Tai sukėlė nerimą, kad gyvis – nuodingas. Paprastai kaip tik taip atrodo nuodingi skorpionai“, – teigė viršininkas. Gyvio nuotrauka buvo nusiųsta Kosta Rikoje gyvenančiam baltarusių kilmės biologui. Jis patvirtino, kad tai – ne itin nuodingas skorpionas.

Jo įgėlimas paprastai tik aplink žaizdą sukelia alerginę reakciją. Šiuo metu Branovičių parduotuvėje, kurioje įvyko incidentas, atliekama patikra. Nukentėjęs vyras jau išrašytas iš ligoninės. Jo būklė vertinama kaip patenkinama. Teigiama, kad tik įgėlimo vietoje jam pasireiškė lengva alerginė reakcija.

Bananuose skorpionai slepiasi ne pirmą kartą - panašus incidentas prieš beveik trejus metus įvyko JAV

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: