Nufilmuota, kaip kruvinais nasrais į namus veržėsi turbūt pasiutusi lapė (Video)  ()

Vyras nufilmavo, kaip vieną vakarą į jo namus atklydo lapė. Iš pradžių vyras manė, kad lapė tiesiog ieško maisto, bet vėliau suprato, kad lapė tikriausiai yra užkrėsta pasiutlige nes ji elgėsi itin keistai. Žmogus nufilmavo, kaip pasiutusi lapė bandė veržtis į jo namus. Internete patalpinus siužetą žmonės praminė šią vargšę lapę „lape zombe“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis vaizdo įrašas yra iš Usinsko miesto, šiaurės Rusijoje.  Vaizdo įraše matyti, kad lapė tikrai neatrodo sveikai - jos kailis susivėlęs ir šlapias, matyti kraujas. Lapė žmogaus visiškai nebijo, o tai dažnai išduoda apie pasiutligę.

Internautai greitai pastebėjo ir tai, kad ant lapės matyti šviežias kraujas, kurio yra ir aplink ją ant sniego. Gali būti, kad ji neseniai buvo užpuolusi kokį nors kitą gyvūną, brovėsi pro tvorą ar elgdamasi neadekvačiai papuolė į kokią nors pavojingą situaciją. Nors įrašą peržiūrėję žmonės įtaria, kad galbūt ir žmonės galėjo ją sužeisti.

Pasiutligė - tai virusinė infekcija, smegenyse sukelianti uždegiminius procesus. Ligos simptomai gali būti įvairūs, tačiau dažniausiai tai agresija, nekontroliuojamas susijaudinimas, vandens baimė, sąmonės praradimas, kai kurių kūno dalių paralyžius. Vos tik šie simptomai pasirodo, mirtis yra neišvengiama. Padėti pasiutlige sergantiems gyvūnams yra neįmanoma - juos reikia užmigdyti, kad virusas nebūtų platinamas.

Lapė-zombė video siužete

Nuo įkandimo iki pirmųjų simptomų gali praeiti apie tris mėnesius, todėl iš karto būtina kreiptis į gydytojus - sulaukus pirmųjų simptomų gali būti per vėlu. Tačiau, jei vakcinos bus pradėtos leisti laiku, jų efektyvumas siekia visus 100 %. Todėl negalima dvejoti - įkandus gyvūnui būtina išvalyti ir išplauti žaizdą ir iš karto kreiptis į medikus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(10)
(3)
(7)

Komentarai ()