NASA publikuoja vaizdo įrašus su savo pačios kurtais NSO - kadaise šie orlaiviai gąsdino dykumų lankytojus (Video)  ()

NASA Armstrongo skrydžių centras pradėjo kampaniją, kurios metu į „YouTube“kanalą kelia itin retus savo kurtų skraidančių aparatų vaizdo įrašus. Iš viso tokių įrašų planuojama paskelbti apie 500.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip žinoma, santrumpa NSO neiškia „Neatpažintas skraidantis objektas“, ir nors daug kas svajoja, kad tokie objektai būtų nežemiškos kilmės (ar tiki, kad būtent taip ir yra), dažniausiai paaiškėja, kad tai yra arba eksperimentinės transporto ar karinės priemonės, arba įvairūs fizikos dėsniais paaiškinami efektai, matomi Žemės atmosferoje.

Taigi, NASA publikuoja kažkada slaptais buvusius, todėl daug kam neatpažintus skraidančius objektus, kurie po šios kampanijos visiems turėtų tapti ASO – atpažįstamais skraidančiais objektais.

Tarp publikuojamų vaizdo įrašų – viskas nuo eksperimentinio lėktuvo „X-3 Stiletto“ ir „Apollo 11“ misijos Mėnulio Tyrimų nusileidimo modulio bandymų iki 1984-aisiais specialiai tyrimų tikslais specialiai sudaužyto „Boeing 720“. 

Chronologiškai vaizdo įrašai apima nuo 1947-ųjų „Douglas D-558 Skystreak“ iki 2004-aisiais vykdyto viršgarsinio bepiločio „X-43 Hypersonic Scramjet“ bandymo.

 

Būtinai apsilankykite NASA Armstrongo skrydžių centro kanale ir pasižvalgykite po skrydžių tyrimų istoriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(9)
(10)
(-1)

Komentarai ()