Ėda vieni kitus, gali sukelti problemų žmonėms ir dar atrodo kaip drakonai - kokią velniavą bangos išplovė ant Sidnėjaus paplūdimių? (Video)  ()

Interneto vartotojus sudomino keistas radinys viename Sidnėjaus paplūdimyje. Į krantą bangos išmetė melsvus, į drakonus panašius padarus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šių miniatiūrinių gyvūnų išvaizda iš tiesų stebina. Gyviai turi pelekus tarsi sparnus. Jie žvilga mėlyna ir sidabrine spalvomis. Negana to, paslaptingus padarėlius puošia geluonis.

Šimtai į krantą išmestų mažyčių gyvių turi ne vieną pavadinimą. Jie vadinami mėlynaisiais angelais, mėlynaisiais drakonais ir pan. Šie jūros padarai plūduriuoja vandens paviršiuje ir keliauja ten, kur neša bangos.

Visgi mėlynieji drakonai yra tylūs žudikai. Jų nuodai – itin pavojingi. Gyviai dažniausiai gelia daug didesniems organizmams už juos pačius.

„Šie padarėliai minta vienas kitu. Kiekvienas jų turi paslėptus čiuptuvus ir jeigu kažkas bando juos pagauti, jie panaudoja tus čiuptuvus it gynybos mechanizmą. Jeigu pamatysite šį gyvį, tik neimkite jų rankomis“, – užsienio naujienų kanalui „7 News Channel“ sakė Australijos muziejaus darbuotoja Melissa Murray.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(27)
(7)
(20)

Komentarai ()