Internautus prajuokino pareigūno Jary veiksmai - šuniui teko pratintis prie batų (Video)  ()

Belgų Malinua veislės šuo Jary dirba labai atsakingą darbą. Jis – policijos šuo. 5-erių Jary Pietų Dakotos valstijos Rapid Sičio policijos departamente dirba nuo 2016-ųjų. Nuo pat tos dienos jis nė karto nebuvo paliktas vienas ir ėjo ten, kur ir jo šeimininkas vyr. pareigūnas Howeris.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis šuo visuomet bando surasti būdą, kaip pailsėti po darbo. Jis mėgsta krėsti šunybes ir policijos pareigūnams praskaidrinti nuotaiką. „Jis elgiasi kaip šuniukas, mėgsta žaisti ir susipažinti su naujais žmonėmis. Jam patinka eiti į darbą ir bendrauti su kitais pareigūnais“, – portalui Dodo.com sakė keturkojo pareigūno šeimininkas.

Jary sugebėjimai pralinksminti kitus buvo užfiksuoti praėjusią savaitę, kai su juo dirbantis pareigūnas keturkojui nupirko naujus žieminius batus, apsaugančius jo jautrias pėdas nuo šalčio ir drėgmės.

Tačiau, atėjus metui pasimatuoti naujus batus, niekas nesitikėjo, kad į naują avalynę Jary sureaguos taip linksmai. Laimei, visa tai pavyko įamžinti, o medžiaga pasidalyti socialiniame tinkle. Netrukus nuotaikingas vaizdo įrašas tapo tikra sensacija.

„Pirmą kartą Jary buvo užmauti kitos firmos batai. Jo reakcija mus labai prajuokino, tačiau šuo elgėsi kiek kitaip. Ši nauja avalynė paskatino jį tik dar labiau stengtis tuos batus pranešioti, išlaikyti pusiausvyrą“, – tęsė pareigūnas.

Jary kovoja su naujais batais

Pasirodo, apavus avalynę, prie kurios gyvūnas nėra pratęs, jis netenka pusiausvyros, o paviršius, ant kurio stovi, tampa slidus.

Per mažiau nei savaitę Jary reakcija į naują avalynę peržiūrėta beveik 7 mln. kartų. „Nė nenumaniau, kad šis vaizdo įrašas taps toks populiarus. Džiaugiuosi, kad Jary kitiems padėjo pakelti nuotaiką, – sakė pareigūnas Howeris. – Kalbant apie batus, jis vis dar nėra prie jų pripratęs, tačiau esu įsitikinęs, kad netrukus viskas pasikeis.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()