Dar negirdėta žinia: JAV tyliai perspėjo Ukrainą, nuo ko priklauso finansinės pagalbos Ukrainai dydis ir formos - Zelenskis turės rimtai padirbėti  (1)

Finansinės pagalbos Ukrainai dydis ir formos tiesiogiai priklausys nuo sėkmės naikinant korupciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinių Valstijų prezidentas nusprendė, kad būtina paskelbti savo poziciją dėl pagalbos Ukrainai straipsnyje „New York Times“. Jis viliasi, kad rusai įsiskaitys ir šiek tiek nurims. Apgaulinga viltis. O štai mums išstudijuoti šį straipsnį yra naudinga“. Šaltinis

Požiūris, kad reikia dezinformuoti visus – ir svetimus, ir savuosius, kurie rytoj galbūt taps svetimi, taip giliai prigijo Rusijos žmonių sielose, kad tapo tautiniu bruožu. Ten visi meluoja, viską matuoja pagal save, ten nieks nepatikės Bidenu, Johnsonu ar Zelenskiu – niekuo, išskyrus tokius tikrus žmones, kaip Solovjovas ir Skabejeva.

Bet mums naudinga išstudijuoti straipsnį. Apie karinę ir finansinę pagalbą, nieko naujo ten neparašyta. Nesiekiama nuversti Putino ar sunaikinti Rusijos Federaciją – kam, pats bunkerio fiureris daro viską, kas įmanoma, kad tai įvyktų.

JAV neprovokuos Ukrainos ir netieks jai ginklų, leidžiančių pasiekti Rusijos teritoriją.

Svarbu pažymėti: JAV neprieštarauja mūsų atakoms prieš karinius objektus Rusijos Federacijos teritorijoje, ką mes ir darome, JAV nenori, kad ukrainiečiai užimtų Belgorodą ir Voronežą.

Sveiko proto ukrainiečiai taip pat to nenori! Šis principas nedraudžia tiekti Ukrainai operatyvinių-taktinių raketų, kurių nuotolis yra nuo 300 iki 500 km, su tokiomis dabar mus puola požeminė imperija. Bet viskam savas laikas (apie tai kalbėsime atskirai).

 

JAV neketina diskutuoti apie Ukrainą, nedalyvaujant Ukrainai. Metodas yra nuostabus, pažiūrėsime, ar jis bus įgyvendintas praktiškai. Vokietijos ir Prancūzijos veiksmai nuolat kelia dėl to abejonių. Vėlgi, toks požiūris nepanaikina didžiulės JAV įtakos Ukrainos priimamiems sprendimams, todėl nereikėtų savęs apgaudinėti.

Taip pat straipsnyje nepaminėtas vienas iš svarbiausių principų, kurio Baltieji rūmai, matyt, nusprendė neafišuoti, bet kurį JAV atstovai nuolat akcentuoja neoficialiuose pokalbiuose: finansinės pagalbos Ukrainai dydis ir formos tiesiogiai priklausys nuo mūsų sėkmės naikinant korupciją. Ir nuo šios temos mūsų vadovybė nepabėgs.

 

Apskritai, fiureris norėjo, kad įvyktų Jaltos konferencija dėl pasaulio padalijimo? Jos įgyvendinimas yra visiškai įmanomas. Pasaulio valstybės dalinsis, bet tik Rusijos teritoriją, o Ukraina ne tik suteiks savo teritoriją, bet ir pati bus aktyvi dalyvė.

 Šaltinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(4)
(70)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: