[Žinios trumpai] Ždanovas pateikė geriausią būdą, kaip sustabdyti Rusijos raketų atakas: „reikia priimti sprendimą vyriausiojo vado lygmeniu ir pulti“  ()

Karybos Ekspertas Olegas Ždanovas teigia, kad Rusų raketų atakos Ukrainoje nesustos ir dėl to aukščiausiai karinei vadovybei teks priimti sunkų sprendimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ždanovas teigia, kad rusų raketos ir toliau skris į Ukrainą. Kartais atskris pavienės, kartais - ištisais mirtinais pulkais. Rusija turi pakankamai raketų, kad ir toliau lygintų Ukrainą su žeme iš oro. Todėl atsargos pulkininkas Ždanovas teigia, kad Ukraina turi suduoti atitinkamą atsaką.

„Mano nuomone, šioje vietoje mums reikia priimti vyriausiojo vado lygmeniu ir sunaikinti raketas leidžiančius lėktuvus. Akivaizdu, kad nepagausim „Tu-95“, kurie leidžia raketas iš Kaspijos jūros. Bet tuos lėktuvus, kurie leidžia raketas iš artimesnio atstumo, ypač nuo mūsų sienų, manau, turime pasitikti. Kitaip tai niekada nesustos“, teigia Ždanovas.

Ždanovas teigia, kad galimybės numušti raketas yra labai ribotos. Tačiau būtina bent jau nubaidyti rusų lėktuvus.

 

„Galbūt, žinot, svarbiau net ne juos numušti, bet bent jau pademonstruoti savo ketinimus stengtis numušti tuos lėktuvus. Žinoma, jei mums pasiseks, numušime juos“, teigia Ždanovas.

Ukraina yra nuolat atakuojama sparnuotomis raketomis. Tiesa, ne visos jos yra leidžiamos iš lėktuvų - Ukraina raketomis atakuojama ir iš laivų.

(40)
(3)
(37)

Komentarai ()