[Žinios trumpai] Rusų kareiviai netoli Ugledaro panikoje: Ukraina puola, pagalbos nėra, meistriškai daužo su artilerija ir dronais  ()

„Mums sunku: Ukrainos ginkluotosios pajėgos surengė kontrataką“, – Rusijos kariškiai praneša apie rimtas problemas netoli Ugledaro.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupantai praneša apie sudėtingą situaciją netoli Ugledaro, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos kontrpuola naudodamos UAV ir artileriją.

Rusijos kariuomenės puolimas Donecko srities pietvakariuose prie Ugledaro žlugo ir virto Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsakomuoju puolimu.

Tai papasakojo vienas iš įsibrovėlių Rusijos kariuomenės forume, pranešdamas apie situaciją Donecko srities vakaruose.

Donecke gyvenantis tinklaraštininkas Necro Mancer, pastaruosius 8 metus stebintis socialinius tinklus ir informacijos išteklius apie Rusijos okupaciją Donecko ir Luhansko srityse, savo „Twitter“ puslapyje atkreipė dėmesį į samdinio žinią.

Okupantas pripažįsta, kad jų daliniuose prie Ugledaro susidarė kebli situacija.

Rusijos okupacinės kariuomenės ir „LDLR“ dalinių puolimas Ševčenkos kryptimi įstrigo ir susidūrė su rimtomis problemomis. Be to, Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo kontrataką, aktyviai naudodamos artileriją kartu su UAV ir priešpriešinių baterijų ugnimi.

 

Samdinys pripažįsta, kad įsibrovėliai patiria nuostolių, o Rusijos kariuomenė ORDLO kovotojams neteikia jokios paramos.

„Mums prie Ugledaro sunku. Daug nesakysiu ir nereikia. Mūsų šturmas Ševčenkos kryptimi, švelniai tariant, įstrigo. Ukrainiečiai stojo į kontrataką. Jie sumaniai naudoja artileriją kartu su UAV ir priešpriešinių baterijų ugnimi. Turime nuostolių. Rytoj bus jauno gero vaikino laidotuvės. Ir jų laukia dar daugiau“, – rašo rusų karys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(0)
(85)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: