[Žinios trumpai] Didžioji Putino svajonė, kokios šalys turi valdyti visą pasaulį - būtų 3 lyderiai, kurie spręstų viską  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas atskleidė Kremliaus vado kortas, išsakydamas tikruosius jo tikslus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O. Ždanovas išsakė tikrąją V. Putino svajonę: „Tai jo pagrindinis tikslas“. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Olegas Ždanovas kalbėjo apie tai, ko iš tikrųjų siekia Vladimiras Putinas ir ar gaus tai, ko nori. Pasak patyrusio kariškio, dabartinio Rusijos Federacijos prezidento siekiai neatitinka jo galimybių.

Olego Ždanovo interviu programai „Groshi“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Televizijos laidų vedėjas paklausė karo eksperto: „Ar galėtumėte įvertinti, ko V. Putinas nori savo svajonėse ir ką gaus realybėje“. Po šio klausimo iškart sekė konkretus Olego Ždanovo atsakymas: „Jis nori viešpatauti pasaulyje“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas tai papildė svarbiu paaiškinimu: „Jis nori, kad pasaulio klausimus spręstų daugiausia trys asmenys: JAV prezidentas, Kinijos pirmininkas ir jis pats. To jis ir siekia. Toks yra jo pagrindinis tikslas, ir visiškai įmanoma, kad jis mato save patį, būsiantį svarbiausiu iš trijų.

 

Po trumpos pauzės Olegas Ždanovas prabilo: „Ką gaus? Manau, kaip garsiojoje rusų pasakoje - sulaužytą lovį, kartoninį flagmaną, kuris buvo ridenamas aplink Sevastopolį, nes kai žmogus viršija savo galimybes, kaip taisyklė, nieko protingo iš to neišeina“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(6)
(110)

Komentarai ()

Susijusios žymos: