[Žinios trumpai] „Išdidūs abchazai pabėgo“: Ukraina skelbia dar vieną pergalę - visiškai sutriuškintas Abchazijos dalinys  ()

Kryvyj Riho fronto kryptimi kovoję abchazai dėl patirtų nuostolių priversti trauktis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl didelių nuostolių iš fronto atitraukiamas vienas iš Rusijos kariuomenės dalinių. Apie tai, remdamasis savo šaltiniais, pranešė karo ekspertas, Informacinio pasipriešinimo grupės koordinatorius Aleksandras Kovalenko.

Savo socialininio tinklo „Facebook“ puslapyje jis pažymėjo, kad abchazai, kovoję Ukrainos teritorijoje Kryvyj Riho fronto kryptimi, buvo priversti trauktis, siekiant atkurti kovinį pajėgumą, prarastą dėl patirtų nuostolių.

Kartu su jais, iš kovos zonos buvo išvestos dar dvi Rusijos kariuomenės 34-osios motorizuotosios šaulių brigados bataliono-taktinės grupės.

 

„Ir pabėgo išdidūs abchazai! Na, kaip pabėgo... Teisingiau būtų pasakyti, vilkosi, tempdami sulaužytas užpakalines letenas. Žodžiu, 7-oji RF karinė bazė atsitraukė iš Kryvyj Riho krypties. Pasitraukimo priežastis – kovinio pajėgumo atkūrimas. Na, patys suprantate", – pažymėjo ekspertas.

Rusijos kariuomenėje, trūkstant gyvosios jėgos, verbuojamos visuomenės padugnės. Apie tai pasakojo rusų okupantas perimtame telefono pokalbyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(103)
(1)
(102)

Komentarai ()