[Žinios trumpai] „Pamenate, kokį pareiškimą dėl Krymo atakų padarė Putinas?“ Skelbiama, kas Ukrainai „atrišo rankas“ atakuoti bet kurį taikinį Kryme  ()

Politikos strategas Michailas Šeitelmanas atvirai pareiškė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali sunaikinti ne tik Kerčės tiltą, bet ir bet kokius taikinius Kryme.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šeitelmanas tokią nuomonę apie laikinai okupuotą Krymą ir potencialias atakas jame Vakarų ginklų pagalba pateikė naujame interviu, kurį galima pažiūrėti „YouTube“.

Televizijos laidų vedėjas paklausė Šeitelmano, ar Putinas visai neišprotės, jei sužinos, kad Krymo tiltas buvo sugriautas. Ukrainos politikos strategas į šį klausimą atsakė, kad Ukraina atsikratė stabdžių: „Ką jau padarėme su Krymu - didesnių įrodymų nebereikia. Aišku, kad tiltas nebėra atskira diskusijų tema“.

„Svarbiausia, mes patikrinome Putiną. Prisiminkite, kaip jie visą laiką sakė: Putinas tikrina, kaip Vakarai reaguos. Jis pribėgs ir žiūrės: atšauks sankcijas ar ne. Taigi, mes taip pat patikrinome Putiną. 10 dienų mes apšaudė Krymą. Ar girdėjai, kokį pareiškimą apie tai padarė Putinas? Jokio. Jis nepadarė nė vieno pareiškimo, todėl tai yra aiškus signalas mums, kad galime daryti ką norime“, – paaiškino Šeitelmanas. Jis teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos dabar turi teisę smogti bet kokiems priešo kariniams taikiniams Kryme.

(161)
(0)
(161)

Komentarai ()

Susijusios žymos: