Įvardijo du tikslus, kuriuos pasiekus, „Putinas neišsaugotų nei valdžios, nei gyvybės“  ()

Vladimiras Putinas susitikime su moksleiviais pripažino savo norą visiškai sunaikinti Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 1-ąją Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas surengė susitikimą su rusų moksleiviais, kur bandė jiems paaiškinti savo norą sunaikinti Ukrainą. Pirmą kartą jis atvirai prabilo apie savo nacistiškus planus.

Apie tai „24 kanalo“ eteryje kalbėjo rusų politologas Andrejus Piontkovskis.

„Dabartinės Ukrainos teritorijoje jie pradėjo kurti antirusišką anklavą, kuris kelia grėsmę mūsų šaliai“, – moksleiviams sakė diktatorius.

Jis patikslino, kad būtent dėl ​​šios priežasties neva Rusijos kariuomenė šešis mėnesius kovoja prieš kaimyninę šalį.

„Putinas pirmą kartą pripažino, kad tikslas yra sunaikinti Ukrainą. Anksčiau visi jo propagandistai apie tai kalbėjo... Šis tikslas aiškiai išplaukė iš jo istorinio straipsnio, kuriame jis teigė, kad „Ukrainos valstybė niekada neegzistavo, kad Ukrainos žmonės niekada neegzistavo“. Šiandien (rugsėjo 1 d. – red.) jis tai atvedė į logišką tęsinį – sunaikinsime Ukrainą“, – sakė Piontkovskis.

Jis pabrėžė, kad diktatoriui Vladimirui Putinui skubiai reikia atsikvėpti „specialiojoje operacijoje“.

 

„Jei per artimiausius du mėnesius Ukrainai nepavyks pasiekti dviejų logiškų tikslų – sugriauti Krymo tiltą ir išlaisvinti Chersoną, tai situacija bus įšaldyta maždaug šešiems mėnesiams. Putinas kol kas išlaiko valdžią ir gyvybę, bet Chersono žlugimas sukrės ir Rusijos žmones, ir bunkerį. Jis turės palikti valdžią. O Rusijoje diktatoriaus ir caro valdžios netekimas dažniausiai lemia žmonių gyvybes, todėl jam reikia karo įšaldymo“, – kalbėjo Rusijos politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(8)
(17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: