[Žinios trumpai] Skelbiama apie didžiulį Ukrainos kontrpuolimą netoli Charkivo: rusai klykia, kad „čia prasidėjo pragaras“  ()

Teigiama, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo kontrpuolimą Balaklijos regione, tačiau oficialaus patvirtinimo dar nėra.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-07 [Žinios trumpai] Skelbiama apie didžiulį Ukrainos kontrpuolimą netoli Charkivo: rusai klykia, kad „čia prasidėjo pragaras“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos militaristiniai šaltiniai, palaikantys „specialiąją operaciją“, masiškai rašo apie intensyvias kovas Balaklijos regione. Manoma, kad čia Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo kontrpuolimą.

Oficialaus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo patvirtinimo dar nėra, praneša Dialog.UA.

Apie kontrpuolimą rašo ir  prokremliškas „Telegram“ kanalas „Novorosijos milicijos pranešimai“. Jis tikina, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas Chersono kryptimi esą buvo skirtas, kad atitrauktų dėmesį, o pagrindinė ataka buvo ruošiama Charkivo srities pietuose.

„Balaklijoje pragaras... Šįryt ukrainiečiai pradėjo puolimą Balaklijos gyvenvietės rajone. Dabar sprogdinami tiltai, vedantys į miestą. Priešas įsitvirtinęs miesto pakraštyje“, – rašoma rusų šaltinyje.

 

Jis patikslino, kad naujausiais duomenimis, Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau įsiveržė į Verbovkos kaimą, šiaurinį Balaklijos priemiestį. Taip pat yra informacijos apie kovas, vykstančias 6 km nuo miesto centro. „Telegram“ kanalas patikslina, kad Ukrainos kariuomenės veiksmai suaktyvėjo ne tik Balaklijos srityje, bet ir visame Charkivo fronte.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas neskuba patvirtinti informacijos apie kontrpuolimą. Oficialaus pranešimo verta laukti artimiausiomis dienomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(1)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: