[Žinios trumpai] Rusija gali pradėti „kurčiąją“ gynybą kare prieš Ukrainą - ką tai reiškia ir kiek tai pavojinga (video)  (6)

Rusijos Federacijai pritrūko „kozirių“, todėl okupantų kariai gali padaryti pertrauką žiemą, kad galėtų patys peržiemoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar rusai gali pradėti „kurčiąją“ gynybą kare prieš Ukrainą. Rusijos Federacijai pritrūko „kozirių“, todėl okupantų kariai gali padaryti pertrauką žiemą, kad galėtų patys peržiemoti. Tokią nuomonę laidoje „Groši“ išsakė Rusijos teisininkas ir žmogaus teisių aktyvistas Markas Feiginas.

„Koks dar liko koziris Rusijos Federacijai – ar smogs branduoliniais ginklais? Na, apie tai jau diskutavome. Ir jiems jau paaiškinta, kas bus, jei bus panaudoti taktiniai branduoliniai ginklai. Manau, kad vargu ar jie dabar tai darys. Viskas įmanoma, bet tai tikrai nėra reali galimybė“, – įsitikinęs Feiginas.

Jo nuomone, Rusijos Federacija gali tęsti raketų atakas, kiek tai įmanoma, bet, greičiausiai, Rusijos kariai darys pertrauką:

 

„Įtariu, kad taip bus. Kodėl? Kad galėtų ramiai peržiemoti. Palaukti, padaryti pauzę. Tai taktika, kurios jie imsis visais šalto oro mėnesiais“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(26)
(2)

Komentarai (6)