[Žinios trumpai] Sensacingas pranešimas Rusijoje! Generolas Lapinas paskelbė, kaip „apgavo“ Ukrainą ir „laimėjo“ itin svarbią pergalę  ()

Okupantai labai stengiasi pateisinti savo gėdingą pralaimėjimą Ukrainoje. Rusijos karininkas teigia, kad Centro grupės vadas Lapinas apgavo Ukrainos kariuomenę „slapta“ atitraukdamas karius iš Limano krypties.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-07 [Žinios trumpai] Sensacingas pranešimas Rusijoje! Generolas Lapinas paskelbė, kaip „apgavo“ Ukrainą ir „laimėjo“ itin svarbią pergalę  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos leidinio „Ura.ru“ žurnalistu save vadinantis Maksimas Kirilovas paėmė interviu iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų pulkininko Michailo Timošenkos, kuris gynė gėdą užsitraukusį generolą Aleksandrą Lapiną, kaltinamą dėl pralaimėjimo prie Limano.

Taip pat teigiama, kad „operatyvinis ir kokybinis pergrupavimas“ leido Rusijos kariams per trumpiausią įmanomą laiką užimti naujas gynybos linijas.

Savaitraštis taip pat cituoja kitų rusų karininkų nuomones, kurie vienas per kitą tvirtino, kad prie Limano jie beveik nepralaimėjo, o gal net laimėjo. Juk, anot jų, Ukrainos pajėgos turėjo didžiulę kiekybinę persvarą ir patyrė milžiniškų nuostolių.

Viskas, žinoma, labai gražiai ir įdomiai papasakota straipsnyje... vidiniam rusų kalbos naudotojui. Tik yra vienas niuansas: po tokio „gudraus“ atsitraukimo rusų kariuomenė pamiršo sunaikinti didelį kiekį įrangos ir amunicijos, kurią tuoj pat pasisavino „apgauti“ ukrainiečiai.

Taip pat įdomu, nuo ko Rusijos kariuomenė taip greitai pabėgo į Luhansko sritį, jei Ukrainos kariuomenė patyrė tokių milžiniškų nuostolių. Kas gi vis dar juos persekioja ir rengia kontrpuolimą? Galbūt pečenegai?

 

Be to, rusų leidėjai jau verkia, kad naujas sienas, apie kurias taip įspūdingai pasakoja rusų karininkai, dabar taip pat puola Ukrainos pajėgos. Taigi Limane įvyko labai geras kariuomenės „persigrupavimas“, o Ukrainos kariškiai prašo rusų ir toliau juos taip gudriai „apgaudinėti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(152)
(6)
(146)

Komentarai ()

Susijusios žymos: