Ukrainai į rankas papuolė superinis trofėjus! Tik šiemet „Army 2022“ pristatytas naujausias ir itin retas Kremliaus ginklas (Foto, Video)  ()

Pirmą kartą transporto priemonė buvo pristatyta prieš kelis mėnesius „Army 2022“ forume Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos per mūšius Chersono srityje užėmė Rusijos daugiafunkcį šarvuotį AMN-590951. Trofėjaus nuotrauka buvo paskelbta „Ukraine Weapons Tracker“ „Twitter“ paskyroje.

Keletas detalių apie šią transporto priemonę: iš tikrųjų AMN-590951 yra pažangi šarvuota mašina „VPK-Ural“, kurios pagrindas yra „Ural-5309“ važiuoklė. Pirmą kartą atnaujinta transporto priemonė buvo pristatyta „Army 2022“ forume Rusijoje.

Žinoma, kad modernizuota transporto priemonė gavo papildomą variklio apsaugą, taip pat apsaugotą bokštelį su didelio kalibro kulkosvaidžiu „Kord“. Šiuose atnaujinimuose „atsižvelgiama į ratinių transporto priemonių naudojimo ginkluotuose konfliktuose patirtį“.

 

Bendras transporto priemonės svoris – 14 500 kg, AMN-590951 gali vežti iki devynių žmonių. Maksimalus greitis užmiestyje – daugiau nei 100 km/h, atstumas – 1000 km.

 

Šiuo metu Rusijos armijoje nėra tiek daug AMN-590951: kaip pažymėjo „Ukraine Weapons Tracker“, Rusijos kariuomenė gavo kelis šių šarvuočių vienetus. Visi jie tikriausiai šiuo metu naudojami Ukrainoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(0)
(30)

Komentarai ()