[Žinios trumpai] Rusai panikuoja: „Ukrainos kariuomenė tiesiog pasiuto – žuvusieji ir sužeistieji išvežami partijomis“ (Video)  ()

Apie realią situaciją fronte iš okupanto lūpų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

72-osios brigados Chersono kryptimi kovojantis Rusijos karys telefoninio pokalbio metu prašo savo motinos apsaugoti giminaitį ir bet kokiu būdu neleisti jo mobilizuoti. Smarkiai apšaudytas Ukrainos artilerijos, Rusijos užpuolikas pasakoja savo motinai apie sudėtingą situaciją ir didelį sužeistųjų bei žuvusiųjų skaičių RF ginkluotųjų pajėgų gretose.

Ukrainos specialiosios tarnybos perėmė telefoninį pokalbį, kurio garso įrašo fragmentą paskelbė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas.

Okupantas prisipažįsta, kad yra Berislavo mieste, netoli Naujosios Kachovkos. Tikėtina, kad rusų samdinys atstovauja vienai iš Rusijos Federacijos tautinių mažumų, nes kai kurios frazės neištariamos rusiškai. Socialinių tinklų vartotojai mano, kad okupantas į Ukrainą atvyko iš Jakutijos.

 

 

„Šios 3 dienos apskritai buvo sunkios. Ukrainiečiai visiškai išėjo iš proto. Ką jie daro – detaliau nepasakosiu. Sužeistųjų yra daug. Žuvusieji ir sužeistieji išvežami partijomis kiekvieną dieną. Dabar dažniausiai lindime apkasuose“, – prisipažįsta okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(145)
(0)
(145)

Komentarai ()

Susijusios žymos: