Artėja didelė Rusijos katastrofa: Putinui atsiųsta „juoda žymė iš Kinijos“  ()

Ivanas Jakovina paaiškino, kodėl galima manyti, kad Kinija iš tikrųjų stojo į Vakarų pusę Rusijos ir Ukrainos klausimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žurnalistas ir karo apžvalgininkas Ivanas Jakovina sakė nematantis galimybės Putinui išsivaduoti iš situacijos, kurioje jis yra šiandien. Netgi Rusijos Federacijai lojalių valstybių vadovai pamažu nusisuka nuo Kremliaus diktatoriaus.

„Girdėjau, kad Kinija nepasveikino Putino 70-mečio proga. Tai juoda žymė iš Kinijos. Tai reiškia, kad Rusijos ir Ukrainos klausimu Xi Jinpingas iš tikrųjų stojo į Vakarų pusę“, – interviu Dmitrijui Gordonui savo požiūrį išreiškė analitikas.

Visą interviu galite žiūrėti „YouTube“ kanale.

Anot Jakovinos, jei Putinui nepavyks užbaigti karo iki lapkričio 15 d., jis liks vienas.

„Jis neturės Erdogano, Modi ar Jinpingo. Jis bus visiškai vienas. Jis tapo baisia ​​našta savo aplinkai, prarado autoritetą kariuomenėje ir sparčiai praranda autoritetą specialiosiose tarnybose“, – pabrėžė žurnalistas.

 

Atkreipkite dėmesį, kad 2022 m. lapkričio 15 d. prasideda G-20 viršūnių susitikimas, kuris vyks Indonezijoje, Balio saloje. Vladimiras Putinas į šį renginį atvyks kaip G-20 valstybės narės vadovas. Taip pat manoma, kad į šį susitikimą gali atvykti Volodymyras Zelenskis, kurį dar balandį pakvietė Indonezijos prezidentas Joko Widodo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(4)
(131)

Komentarai ()