[Žinios trumpai] Rusijoje naujas skandalas, propaganda tiesiog įsiuto: paaiškėjo, kur iš tikro „kariavo“ Kadyrovo vaikai  (3)

Ramzanas Kadyrovas kaltinamas melavimu, pasidalijęs informacija apie tariamą savo vaikų „dalyvavimą“ kare su Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai nepatenkinti Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo pareiškimais, jis kaltinamas rusų apgaudinėjimu, pasidalijęs informacija apie tariamą savo vaikų „dalyvavimą“ kare su Ukraina.

Po viešų Kadyrovo pareiškimų, kad jo sūnūs kariauja su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis, paaiškėjo, kad jie iš tikrųjų atostogavo Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Čečėnijos vadovo vaikų nuotraukas paskelbė vienas didžiausių Rusijos Federacijos propagandinių „Telegram“ kanalų „Operacija Z“.

Paskelbtoje medžiagoje matyti, kaip Kadyrovų šeima dalyvauja bokso turnyre Dubajuje.

Rusai ir anksčiau abejojo, ar Čečėnijos vadovas tikrai išsiuntė savo vaikus į karą, o pasirodžius vaizdo įrašui ir kelioms nuotraukoms iš Dubaujaus, Rusijos propaganda pasipiktino akivaizdžiu melu, nes anksčiau  Kadyrovas rodė savo sūnus, kovojančius fronto linijose.

„Su visa pagarba Ramzanui Achmatovičiui, bet kaip jo sūnūs tą pačią dieną gali būti Grozne ir Dubajuje?“ - rašė Rusijos Federacijos propagandistai.
 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(208)
(11)
(197)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: