[Žinios trumpai] „Tai paskutiniai linksmybių, kai kam ir gyvenimo, metai“: Rusijos propagandistas skelbia artėjančią tragediją Maskvai  (3)

Rusijos propagandistas Aleksandras Gornis, įnirtingai palaikęs Krymo okupaciją, savo šaliai pranašauja neišvengiamą nelaimę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija atsidūrė ant istorinių ir labai sunkių įvykių slenksčio. Su tokiu rusams nerimą keliančiu įrašu „Facebook“ pasirodė žinomas Rusijos propagandistas Aleksandras Gornis.

Gornis Maskvoje aplankė Antrajam pasauliniam karui skirtą instaliaciją ir buvo ja labai sužavėtas. Ten propagandistas suprato, kad Rusijos laukia labai nerimą kelianti ateitis.

„Didmiesčių smuklės ir restoranai šurmuliuoja, bet chaoso ir skausmo takas laukia kažkur ten, tūkstančiai kilometrų nuo sostinės, kur kariams renkami batai, drabužiai ir miegmaišiai. Kažkur palaidoti kariai, siuvamos nupjautos galūnės, o šalis šurmuliuoja iš linksmybių, nesuvokdama, kad žaidžia paskutinius mėnesius“, – susijaudinęs rašė Gornis.

 

Jis patikslino, kad jam akivaizdi nepavydėtina Rusijos ateitis. „Kas bus su šiomis linksmomis mišiomis? Nežinau, bet tai paskutiniai linksmybių, o kai kuriems ir gyvenimo metai. Jau girdimas tvirtas nelaimės šuolis ir chaosas, einantis per mūsų sielas“, – pareiškė Gornis.

(99)
(0)
(99)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: